Tjänster

EN MOSAIK AV KOMPETENS INOM KAKEL OCH BADRUM

Vi är övertygade om att vårt framgångsrecept grundar sig i det finaste vi har att erbjuda – en äkta hantverksglädje. Med oss får du en kunnig byggfirma som lägger ner lika mycket engagemang i alla projekt för att du ska kunna förverkliga dina renoveringsdrömmar. Tack vare ett nätverk av skickliga VVS-tekniker, snickare och elektriker kan vi erbjuda kostnadseffektiva helhetslösningar utan att tumma på kvaliteten. Självklart har vi BKR-behörighet och andra nödvändiga yrkesbevis för en säker badrumsrenovering.
badrumplattsättare

SMIDIG BADRUMSRENOVERING MED RÄTT DETALJ PÅ RÄTT PLATS

Vänd dig till oss för en proffsig totalentreprenad som blir rätt från början. Våra certifierade hantverkare arbetar efter dina önskemål i fokus och kompromissar aldrig med slutresultatet. Innan arbetet påbörjas gör vi förstås ett hembesök för att säkerställa att ditt badrum blir både funktionellt och estetiskt rätt från början. Du får följa processens gång, och vi finns alltid tillgängliga för frågor eller synpunkter. Allt för att ge dig ett nytt och vackert badrum som blir så nära din vision som möjligt.
Med bas i Landvetter åtar vi oss både stora och små projekt.
Välkommen till en professionell byggfirma som sätter dig i 100 % fokus!
Erfarenhet
0 år
Lagt kakel
0
Antal kunder
0 +

ROT-Avdrag för Kakel och Klinker!

Du som bor i hus eller lägenhet som du själv äger får göra ROT-avdrag för att anlita oss. Avdraget gäller 30% av arbetskostnaden för att anlita en plasttsättare och maximalt avdrag per år och person är 50 000 kr.